SELL Student Games 2020 are cancelled.

Registration instructions / Ilmoittautumisohjeet

Register now!

Registration is now open and will be done in two parts: quantitative and qualitative. The first part is open until 15.3.2020 and with this we are collecting the preliminary information of participation to plan and execute the event. You will receive a link with which you can change your registration.

In the second part we will collect detailed information about each participant according to the regulations and the criteria for safe event and high quality event. The list of needed information is on our website. This qualitative registration is open until 15.4.2020 and it will generate an invoice. We prefer credit card payment, but an invoice is also available. For large teams this part is challenging, so gather all the information needed before registering. You can make the second registration in parts, but remember there will be a separate invoice for each registration.

The registration should be done through one person in each organization. This will add value to your team building and organizing your trip. If you have any questions, please contact sellgames2020@lamk.fi.

Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuminen tehdään kahdessa osassa: määrällinen ja laadullinen. Ensimmäisessä vaiheessa keräämme tapahtuman osallistujamäärät, joiden perusteella toteutamme tapahtumaa ja siihen liittyviä palveluita. Tämä vaihe on avoinna 15.3.2020 asti. LYYTI-lomakkeemme kiitosviesti sisältää linkin, jolla voit palata lomakkeelle täydentämään tietoja.

Ilmoittautumisen toisessa vaiheessa keräämme yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta osallistujasta. Tiedot perustuvat sääntöihin sekä laadukkaan ja turvallisen tapahtuman kriteereihin. Lista kerättävistä tiedoista on ilmoittautumissivustolla. Ilmoittautumisen toinen vaihe on avoinna 15.4.2020 asti ja sen lopussa muodostuu lasku. Maksutapoina ovat luottokortti, verkkopankki sekä jälkilaskutus. Isojen joukkueiden kohdalla tämä vaihe on haasteellinen, koska et voi palata tähän vaiheeseen enää. Kerää siis kaikki tarvittava tieto valmiiksi ja tarkista oman oppilaitoksesi maksukäytännöt etukäteen. Voit tehdä tämän vaiheen osissa, mutta muistutamme, että jokainen ilmoittautuminen muodostaa oman laskun.

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä yhden henkilön toimesta. Tämä auttaa tiimin rakentamisessa ja matkajärjestelyjen tekemisessä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin sellgames2020@lamk.fi.

With best regards, / Ystävällisin terveisin,

Heidi Freundlich

Secretary General | pääsihteeri SELL Student Games 2020