SELL Student Games 2020 are cancelled.

SELL Student Games 2020 are cancelled / SELL Student Games 2020 opiskelijaurheilukilpailut on peruttu

SELL Student Games 2020 are cancelled

The LAB University of Applied Sciences (LAB) and the Finnish Student Sports Federation (OLL) have jointly decided, in accordance with the recommendation of the Finnish Government, to cancel the international SELL Student Games 2020 due to the COVID-19 virus pandemic.

We warmly thank all our partners and local sports clubs for the work they have already done for the games, and we hope that the cooperation will continue as rewarding in other ways in the future. We would also like to thank all the students who were already involved in the preparation for their work and enthusiasm for the SELL Games.

For more information, please contact:

LAB: Turo Kilpeläinen | turo.kilpelainen@lab.fi

OLL: Markku Rantahalvari | markku.rantahalvari@oll.fi

SELL Student Games 2020 opiskelijaurheilukilpailut on peruttu

LAB-ammattikorkeakoulu (LAB) ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL) ovat yhdessä päättäneet Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti perua kansainväliset SELL Games 2020 opiskelijaurheilukilpailut koronaviruspandemian vuoksi.

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita ja paikallisia urheiluseuroja jo kilpailujen eteen tehdystä työstä ja toivomme yhteistyön jatkuvan muissa merkeissä yhtä antoisana. Kiitämme myös kaikkia jo valmisteluissa mukana olleita opiskelijoita työpanoksesta ja innostuksesta kisoja kohtaan.

Lisätietoja:

LAB: Turo Kilpeläinen | turo.kilpelainen@lab.fi

OLL: Markku Rantahalvari | markku.rantahalvari@oll.fi

SELL Student Games 2020 studerandenas idrottstävlingar är inställt

LAB yrkeshögskola (LAB) och Studerandenas Idrottsförbund (OLL) har tillsammans avslutade, i överensstämmelse med den rekommendationen av Finlands regering, att upphäva det internationell SELL Student Games 2020 på grund av den coronaviruset COVID-19 pandemin.

Vi vill rikta vårt varma tack till alla våra samarbetspartner och lokala idrottsklubbar för deras arbete för det SELL Student Games 2020, och hoppas vi att den givande samarbete fortsätter med annorlunda sätts i framtiden. Vi skulle också tacka alla studeranden, vem hjälpade oss att skapa det SELL Student Games 2020, för deras arbete och glöd för det SELL projektet.

För mera information, kontakta:

LAB: Turo Kilpeläinen | turo.kilpelainen@lab.fi

OLL: Markku Rantahalvari | markku.rantahalvari@oll.fi